فنون امتحان دادن
1. در حين مطالعه ي درس، مضمون اصلي آن را دريابيد. در اين قسمت درس، بحث به چه موضوعي اشاره دارد؟ چگونه يا در چه مراحلي آن را بيان كرده است؟
2. همراه با خواندن درس به طور مرتب براي خود سوالاتي طرح كنيد تا توجه شما به موضوع درس بيشتر جلب شود. بهتر است سوالات به نوعي با مطالب درسي هماهنگي داشته باشد.
3. در هنگام مطالعه در منزل به مطالبي كه به نوعي در كلاس علامت زده يا در حاشيه و پاورقي نوشته شده نيز توجه کنید.
4. سعی کنید هرگونه برداشت نا به جا از امتحانات و ناراحتی و انزجار و نفرت از امتحان دادن را از خود دور کنید. زیرا امتحان جزء لاینفک زندگی ماست .
5. روزهای قبل از امتحان هر چيز را که باعث حواسپرتي ميشود کاملا کنار بگذاريد زیرا توجه به سایر چیزها باعث از بين رفتن تمرکز شما ميشود. و کاهش تمرکز روی درس خود به خود اضطراب به وجود ميآورد.
6. اگر از جزوات و مطالب خارج از كتاب استفاده مي كنيد، دقت كنيد كه با مطالب موجود در كتاب سازماندهي لازم را داشته باشد تا مطالب مثل حلقه هاي جدا از هم يك زنجير در نيايند.
7. اوراق امتحاني نوبت هاي گذشته ي خود اعم از ترم و نيم ترم و ماهانه و... را مجدداً مرور كنيد تا اولاً نوعي مرور كرده باشيد و ثانياً اشتباهاتي را كه در آن زمان در آن تكرار كرده ايد، مجدداً تكرار نكنيد.
8. يك هفته قبل از شروع فصل امتحانات سعي كنيد خلاصه ي دروس ، فيش برداري و فهرست نكات مهم راآماده و در پوشه اي جمع آوري كنيد.
9. در اتاقی که مطالعه می کنید عوامل مزاحم از جمله تلفن ثابت، تلفن همراه، تلویزیون و... را از خود دور نمایید.
10. اشکالات درسی خود را یادداشت کنید و در روزهای باقیمانده تا امتحانات و در فواصل امتحانات از دوستان و همکلاسی ها و اعضای خانواده و در صورت دسترسی از معلم بپرسید. و این کار را تا حداکثر شب قبل از امتحان انجام دهید.
با ما در کانال تلگرام مهرآفرین همراه باشید.
Telegram.me/mehrafarincc
ریحانه رامشگر
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی