درباره این مطلب
    جهت ارسال این مطلب به دوستانتان لطفا آدرس ایمیل خودتان به همراه آدرس ایمیل گیرنده را در فرم زیر وارد کنید و کلید ارسال را بزنید.

    در صورتیکه قصد ارسال مطلب به بیش از یک نفر را دارید آدرس ها را با کاما (,) از هم جدا کنید.
    ایمیل فرستنده

    ایمیل گیرنده

    توضیحات


پیشگیری_از_افسردگی

پیشگیری_از_افسردگی

1⃣ورزش کنید:
خواه باور داشته باشید خواه نداشته باشید، ورزش منظم در درمان افسردگی خفیف تا متوسط به اندازه درمان های روانشناختی و دارودرمانی موثر است(البته توجه داشته باشید که تشخیص شدت افسردگی بر عهده روانشناس بالینی یا روانپزشک می باشد)

2⃣به میزان کافی بخوابید:
خواب کافی یک تنظیم کننده قوی برای خلق و خو می باشد. خواب ناکافی بخصوص برای جوان تر ها یکی از عوامل مهم ابتلا به افسردگی و دیگر مشکلات شناختی و روان شناختی می باشد.

3⃣رژیم غذایی مناسبی داشته باشید:
از مصرف مواد با گلوکز زیاد (شیرینی، شکلات و ...) خودداری کنید. خوراکی های شیرین خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می دهند.

4⃣از مصرف داروهای غیر مجاز، مواد و الکل بپرهیزید:
الکل بالقوه ماده ای افسردگی آور است که می تواند در طول زمان خلق شما را پایین آورد. هم چنین افسردگی می تواند خطر مصرف بیش از حد الکل و ابتلا به الکلیسم یا اعتیاد را افزایش دهد.

5⃣مواظب سلامت عمومی خود باشید:
افسردگی با خطر بالای ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت در ارتباط است. به طور کلی، ناراحتی های طبی عمومی با خطر ابتلا به افسردگی رابطه زیادی دارد. پس معاینات منظم توسط پزشک را حتی در صورتی که مشکلی احساس نمی کنید، هر 6 ماه یک بار در برناه زندگی خود بگنجانید.

6⃣بر روی نگرش مثبت متمرکز شوید:
مطالعات نشان می دهند که بخش عمده زندگی اکثر ما صرف فکر کردن به اتفاقاتی می شود که در گذشته رخ داده اند و یا اتفاقات منفی که ممکن! است در آینده رخ دهند؛ یعنی روی دو بخش از زندگی که ما هیچگونه کنترلی روی آن ها نداریم. پیشگویی های منفی را کنار بگذارید و سعی کنید اتفاقات آینده را تجربه کنید.

7⃣خودتان را سرزنش نکنید:
ما در بسیاری از وقایع و اتفاقات اطراف خود مقصر نیستیم. به جای سرزنش گری خود که نهایتاً منجر به بی عملی و بی تحرکی می شود، به فکر راه حل باشید. شما بر نحوه فکر و عمل خود کنترل دارید؛ این نکته ای است که هرگز نباید فراموش کنید.

8⃣کارهای داوطلبانه و خیر انجام دهید:
زمانی که شما به صورت داوطلبانه به انجام فعالیت های خیرخواهانه می پردازید، احساسات مثبت زیادی را تجربه می کنید. انجام کارهای خیر، احساسات مثبت را درونتان رشد می دهد.

 

ارسال نظر
تنها اعضای سایت قادر به ارسال نظر برای مطالب هستند. جهت ورود و عضویت در سایت کلیک کنید.

آخرین نظرات کاربران