درباره این مطلب
    جهت ارسال این مطلب به دوستانتان لطفا آدرس ایمیل خودتان به همراه آدرس ایمیل گیرنده را در فرم زیر وارد کنید و کلید ارسال را بزنید.

    در صورتیکه قصد ارسال مطلب به بیش از یک نفر را دارید آدرس ها را با کاما (,) از هم جدا کنید.
    ایمیل فرستنده

    ایمیل گیرنده

    توضیحات


رژیم های غذایی - قسمت چهارم

اثر دیگر گرسنگی بر بدن این است که رژیم سخت باعث تجمع چربی بیشتر در بدن شده و با برگشت به رژیم عادی افزایش وزن ناشی از تجمع چربی بیشتر است پس در نتیجه هر بار کاهش وزن سخت‌تر خواهد شد.
مهمترین نکته در تجمع چربی این است که لازم نیست غذای زیادی دریافت کنید تا این چربی در بدن ما تجمع یابد. تمام کاری که لازم است انجام دهیم این است که پس از یک رژیم سخت و تک‌خوری به رژیم عادی خود برگردید.
یکی از نکات در رژیم‌های غذایی استاندارد کیفیت و کمیت مناسب ازهمه گروه‌های غذایی است که مانع تجمع چربی و اختلال در متابولیسم می‌شود. گرسنگی باعث لاغری ما نمی‌شود بلکه باعث می‌شود ما چاق‌تر و در نتیجه افسرده‌تر شویم.

رژیم‌های غذایی غربی که عمده‌ترین منابع خوراکی آن را محصولات حیوانی و غلات تشکیل می‌دهند، بسیار اسیدی هستند و سوخت و ساز آنها موجب تولید اسید زیادی در بدن می‌شود. از آنجا که کلیه‌ها وظیفه خارج کردن اسید از راه ادرار را بر عهده دارند، لذا افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی با مشکل تجمع اسید زیاد در بدن مواجه می‌شوند. با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه به بیماران مبتلا به نارسایی حاد کلیوی توصیه می شود روزانه میزان بیشتری از میوه ها و سبزیجات قلیایی در رژیم غذایی خود بگنجانند تا علاوه بر کاهش آسیب های کلیوی، از اسیدوز متابولیک ناشی از مواد غذایی اسیدی در رژیم خود پیشگیری نمایند.

ادامه دارد

زهره شانظری، دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی

ارسال نظر
تنها اعضای سایت قادر به ارسال نظر برای مطالب هستند. جهت ورود و عضویت در سایت کلیک کنید.

آخرین نظرات کاربران