درباره این مطلب
    جهت ارسال این مطلب به دوستانتان لطفا آدرس ایمیل خودتان به همراه آدرس ایمیل گیرنده را در فرم زیر وارد کنید و کلید ارسال را بزنید.

    در صورتیکه قصد ارسال مطلب به بیش از یک نفر را دارید آدرس ها را با کاما (,) از هم جدا کنید.
    ایمیل فرستنده

    ایمیل گیرنده

    توضیحات


کبد چرب چیست؟ قسمت سوم

تحقیقات گسترده بر روی مصرف چربی در سفره خانواده ها نشان می دهد برخی چربی های مصرفی می تواند طول عمر شما را کاهش دهد.

بر طبق تحقیقات، مارگارین(کره گیاهی) و لبنیات پرچرب حاوی اسیدهای چربی هستند که برای سلامت ما مضر هستند.
در این تحقیق مشخص شد افرادیکه مقدار بیشتری چربی اشباع و چربی ترانس در رژیمشان دریافت می کردند در سنین پایین تر دچار سکته های قلبی می شوند نسبت به افرادیکه چربی های غیراشباع بیشتر دریافت می کنند.

 افزایش تنها ۲ درصد اسیدچرب ترانس در رژیم غذایی، باعث افزایش ۱۶ درصدی در میزان مرگ و میر افراد خواهد شد.  
همچنین افزایش ۵ درصدی در دریافت اسیدهای چرب اشباع می تواند میزان مرگ و میر را تا ۸ درصد افزایش دهد.

برعکس دریافت اسیدهای چرب سالم از منابع گیاهی روغن ها می تواند ۱۱ تا ۱۹ درصد احتمال مرگ و میر را کاهش دهد.

اسیدهای چرب امگا۶ که در روغن های گیاهی وجود دارند و اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهی، سویا و روغن کانولا یافت می شوند را در رژیم غذایی خود افزایش دهید.
جایگزینی تنها ۵ درصد از روغن های اشباع دریافتی با روغن های گیاهی می تواند احتمال مرگ و میر ناشی از مصرف روغن های اشباع را تا ۱۳ درصد کاهش دهد.

زهره شانظری، دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی

 

ارسال نظر
تنها اعضای سایت قادر به ارسال نظر برای مطالب هستند. جهت ورود و عضویت در سایت کلیک کنید.

آخرین نظرات کاربران