درباره این مطلب
    جهت ارسال این مطلب به دوستانتان لطفا آدرس ایمیل خودتان به همراه آدرس ایمیل گیرنده را در فرم زیر وارد کنید و کلید ارسال را بزنید.

    در صورتیکه قصد ارسال مطلب به بیش از یک نفر را دارید آدرس ها را با کاما (,) از هم جدا کنید.
    ایمیل فرستنده

    ایمیل گیرنده

    توضیحات


چیستی وسواس و چگونگی درمان آن (قسمت دوم)

چه کسانی بیشتر دچار وسواس میشوند؟

تجارب نشان داده است که وسواس همگام با بلوغ در افراد پایه می‌گیرد و به تدریج رشد می‌کند. اگر در آن ایام شرایط برای درمان مساعد باشد راحت‌تر درمان میپذیرد وگرنه این بیماری سیر رو به رشد خواهد داشت. همچنین آن‌هایی که در زندگی شخصی حساس تر و باهوش تر از حد معمولند امکان ابتلایشان به وسواس بیشتر است. در بین فرزندانی نیز که والدینشان معمولا محکومشان می‌کنند این بیماری بیشتر دیده می‌شود. وسواس بزرگسالی نیز شاید نشأت گرفته از همین اتفاق در کودکی باشد.

برای مقابله با وسواس باید به چه نکاتی توجه داشت؟

اول باید بدانید، این اختلال چگونه بوجود آمده است؟ باید بدانید: هرچه بیشتر سعی کنید درباره چیزی فکر نکنید، بیشتر به آن فکر خواهید کرد. می‌توانید همین حالا این را امتحان کنید! سعی کنید به مدت ۶۰ ثانیه به یک مداد آبی فکر نکنید! احتمالاً اولین چیزی که به ذهن شما می‌آید، یک مداد آبی است. زمانی که آدم‌ها درمی‌یابند که نمی‌توانند از افکار ناراحت کننده اجتناب کنند، به فکر راه حل‌های دیگری برای کاهش اضطراب می‌افتند و ممکن است کارهایی مانند شستن زیاد دست‌ها را انجام دهند. این کار‌ها معمولاً اضطراب آن‌ها را کاهش می‌دهد. فقط مشکل اینجاست که رهایی از اضطراب به این شیوه موقتی است و اوضاع روز به روز بدتر میشود.

ادامه دارد...

ارسال نظر
تنها اعضای سایت قادر به ارسال نظر برای مطالب هستند. جهت ورود و عضویت در سایت کلیک کنید.

آخرین نظرات کاربران