درباره این مطلب
    جهت ارسال این مطلب به دوستانتان لطفا آدرس ایمیل خودتان به همراه آدرس ایمیل گیرنده را در فرم زیر وارد کنید و کلید ارسال را بزنید.

    در صورتیکه قصد ارسال مطلب به بیش از یک نفر را دارید آدرس ها را با کاما (,) از هم جدا کنید.
    ایمیل فرستنده

    ایمیل گیرنده

    توضیحات


کمک در خانه تکانی چه آثاری در رشد کودک دارد؟

کودک ضمن کمک در خانه تکانی، مسؤولیت پذیری و لذت انجام کار تیمی را میچشد و از خودمرکزبینی فاصله میگیرد.

  • والدین ضمن دادن مسؤولیت به کودکان،  باید هنگام انجام شدن کاری که به کودک محول کرده‌اند از او به خاطر انجام آن تشکر کنند نکته مهم این است که نباید این تشکر به انتهای کار محول شود. همان لحظه که جایی را مرتب یا گردگیری می‌کند، از او تشکر و تعریف کنند.
  • والدین نتیجه گرا، با ایراهایشان، هرگز کار مشارکتی را به کودکان یاد نخواهند داد. معمولاً والدینی که وسواسی هستند زمانی که کودک می‌خواهد در کارهای خانه مشارکت کند شروع به ایراد گرفتن می‌کنند و باعث می‌شوند کودک به مرور زمان عقب بکشد. در نظر داشته باشید: نتیجه مهم نیست! چیزی که مهم است یاد گرفتن این است که چطور می‌توان به هم کمک کرد.
  • اگر کودک علاقه‌ای به مشارکت در خانه تکانی نداشت و گفت که نمی‌خواهد مشارکت داشته باشد از تشویق‌هایی در قالب جایزه یا هدیه برای ترغیب او باید استفاده کرد. این تشویق گاه هدایایی است که او به آن علاقه‌مند است. مثلاً رفتن به پارک محل یا دعوت دوستان به خانه یا خرید اسباب بازی و... . البته لازم است توجه شود که جایزه نباید حالت رشوه و قبل از انجام کار به کودک داده شود بلکه باید به پس از پایان کار و به میزان توافقی که شده است، موکول شود.

⚠️کودکانی هستند که در زمان خانه تکانی دور از چشم والدین سراغ مواد شوینده یا وسایل خطرناک می‌روند. باید توجه داشت از ابتدا نباید وسایل خطرناک را در اختیار کودک قرارداد. اگر متوجه شدید او با این وسایل سروکار دارد بدون هیچ گونه هیجان و رفتار تند، بگویید کار با این مواد خطرناک و مخصوص بزرگ‌تر هاست.

ارسال نظر
تنها اعضای سایت قادر به ارسال نظر برای مطالب هستند. جهت ورود و عضویت در سایت کلیک کنید.

آخرین نظرات کاربران